Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

„Tas ir interesanti un noderīgi bērniem!”

Uzņēmuma Rīgas namu apsaimniekotājs rīkotajā Lieldienu dambretes turnīrā jaunie spēlētāji guva vērā ņemamus panākumus

Lieldienu brīvdienas uzņēmumā Rīgas namu apsaimniekotājs izdevās lieliskas – tika organizēts kārtējais dambretes turnīrs iesācējiem. Teju 70 jaunie dambretisti piedalījās tradicionālajā turnīrā, kuru bērniem svētkos rīkoja RNA dambretes klubs.

Uz RNA dambretes kluba turnīru bērni ieradās ne tikai no Rīgas, bet arī no Cēsīm, Salaspils, Ikšķiles, Jaunmārupes, Baložiem, Daugmales un citām vietām. Viņiem tā ir lieliska iespēja pārbaudīt savus spēkus, spēlējot ar vēl nezināmiem pretiniekiem, uzzināt ko jaunu un izcīnīt pirmos titulus un diplomus.

U-9 grupā vislabāk veicās Krišjānim Betheram, Martinam Ošeniekam un Henrikam Šauvam, no jaunākajām meitenēm godalgotas vietas ieguva Jasmīna Lamberte, Digna Lezdiņa un Mia Kudrina.

U-11 grupā zēnu konkurencē vadībā izvirzījās Eduards Šveicis, viņam sekoja Marks Dzilna un Semjons Ribaks. No meitenēm vislabāk spēlēja Katrīna Trubko, Lāsma Stankēviča un Amēlija Vilkina.

Uzvarētāji saņēma ne tikai diplomus un medaļas, bet arī Lieldienu dāvanas no pasākuma galvenā organizatora – uzņēmuma Rīgas namu apsaimniekotājs.

RNA dambretes klubs organizētājs Igors Trubko, kurš pats ir prasmīgs spēlētājs un piedalās sacensībās, atgādina, ka dambrete attīsta domāšanu un bērniem kopumā ir ļoti noderīga:

– Šī spēle palīdz bērnam iemācīties plānot savas darbības, gūt panākumus un ar cieņu pieņemt sakāvi, ja tāda gadās.

Uzņēmumā Rīgas namu apsaimniekotājs darbojas dambretes skola, kurā savu bērnu var pieteikt ikviens dambretes spēles apguvē ieinteresēts vecāks. Nodarbības pasniedz vieni no Latvijas labākajiem dambretistiem, piemēram, Raivis Paegle. Nodarbības notiek ērtā vietā pilsētas centrā Emīlijas Benjamiņas ielā 5 (bijušajā Gogoļa ielā 5), tieši pretim Centrāltirgum.

Pieteikties dambretes sekcijā pie trenera Raivja Paegles iespējams pa tālruni 26438871.

Numuru arhīvs: spied un lasi!