Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Visi bija apmierināti!

RNA Lieldienu dambretes turnīrs: visi dalībnieki saņēma dāvanas, uzvarētāji tika apbalvoti ar medaļām

Uzņēmums Rīgas namu apsaimniekotājs (RNA) turpina sabiedriskās aktivitātes – 7. aprīlī ar uzņēmuma gādību notika Lieldienu turnīrs dambretē iesācējiem. Apsveicam uzvarētājus!

Kā stāsta viens no RNA dambretes kluba dibinātājiem Igors Trubko, šis ir jau otrais turnīrs bērniem un pusaudžiem, ko uzņēmums rīko kopā ar Latvijas dambretes federāciju:

– Sacensībām bija reģistrējušies aptuveni 80 dalībnieku no dažādām Latvijas pilsētām. Viņi centās, spēlēja, priecājās par uzvarām un bija sarūgtināti par neveiksmēm, bet visi bija apmierināti un saņēma dāvanas, savukārt uzvarētāji tika pie medaļām.

Medaļu ieguvējas meitenes U8 grupā (vecumā līdz 8 gadiem) apbalvoja sešpadsmitkārtējā pasaules čempione dambretē sievietēm, starptautiskā lielmeistare Zoja Golubeva. Medaļu ieguvējus puišus U8 un U10 grupā apbalvoja daudzkārtējais pasaules čempions vīriešiem, starptautiskais lielmeistars Vladimirs Vigmans. Medaļu ieguvējas meitenes U10 grupā (vecumā līdz 10 gadiem) apbalvoja uzņēmuma Rīgas namu apsaimniekotājs vadītāja Taisa Štāle.

Turnīra galvenais tiesnesis bija Raivis Paegle, kurš turnīra noslēgumā Vladimiram Vigmanam pasniedza valsts lielmeistara sertifikātu.

Labākos rezultātus uzrādīja salaspiliete Uļjana Urbanoviča, rīdziniece Alisa Loča, starp zēniem labākie bija cēsinieks Braiens Puķītis un rīdzinieks Ernests Tomsons.

Numuru arhīvs: spied un lasi!