Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Kādu valsts atbalstu saņemšu?

Freepik.com

„Man ir privātmāja Rīgā ar gāzes apkuri un gāzes plīti,” raksta Milena. Septembrī es saņēmu rēķinu par tādu pat summu kā augustā, un tā ir liela – 540 eiro, taču man pieņemama. Vai tas nozīmē, ka septembrī es kompensāciju vēl nesaņēmu? Vai man to piemēros oktobrī? Vai rēķinā tiks norādīts, kādu valsts kompensācijas summu es saņemu? Vai būs redzama tikai kopējā summa par patērēto gāzi?” 

Atbild uzņēmuma Latvijas Gāze Mājsaimniecību departamenta vadītāja Diāna Tivča.

– Visiem klientiem, kuriem pienākas valsts atbalsts, galīgais pārrēķins bija jāsaņem pagājušās nedēļas beigās. Šajā pārrēķinā jau ietverta atjauninātā maksa ar uzskaitītu un norādītu palīdzību no valsts par jūliju un augustu.

Turpmāk siltuma patērētāji saņems ikmēneša rēķinus, kas atspoguļos valsts atbalsta apjomu iepriekšējā mēnesī. Ja klients neredz valsts atbalstu savā rēķinā, bet ir tiesīgs uz to pretendēt, jo atbilst pretendenta kritērijiem, viņam ir jānosūta iesniegums uz adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Mēs izskatīsim iesniegumu un dosim atbildi par pašreizējo situāciju.

Numuru arhīvs: spied un lasi!