Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Aicina uz bezmaksas kursiem!

Uzņēmums Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) sadarbībā ar Rīgas domi jau trešo gadu rīko apmācības kursus māju vecākajiem. Tos izejot, māju vecākie saņem pamatzināšanas, lai pilnvērtīgi un maksimāli efektīvi pārstāvētu dzīvokļu īpašnieku intereses jautājumos, kuri skar ēkas apsaimniekošanu.

Pedagogu kolektīvs, kas pārstāv ne tikai pašvaldības namu apsaimniekošanas uzņēmumu, bet arī AS Rīgas siltums, SIA Rīgas ūdens, SIA Clear R, biedrību Latvijas Zaļā josta, nepārtraukti nodrošina visas pamatzināšanas, kas nepieciešamas, lai veiksmīgi rūpētos par dzīvojamo māju.

Tuvākais nodarbību cikls sāksies novembrī, tāpēc tiem interesentiem, kuri vēlas pagūt pieteikties uz šo grupu, ir jāpasteidzas un jāiesniedz pieteikums. Papildus vēlamies informēt, ka iesniegt pieteikumu uz kursiem var visu gadu un jebkurā laikā – lekcijas sāksies pēc tam, kad tiks nokomplektēta grupa.

Tiem, kuri vēlas apgūt mājas vecāko apmācības kursu, ir jāraksta vēstule uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tematā norādot „Pieteikums māju vecāko apmācībām”.

Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, mājas adrese, tālruņa numurs, e-pasta adrese un vēlamā mācību valoda.

Viens mācību cikls ilgst piecas nedēļas un sastāv no astoņām nodarbībām, kuru laikā tiek iztirzāti ar dzīvojamo māju pārvaldīšanu saistītie normatīvie akti, dzīvokļu īpašnieku lēmumu pieņemšanas iespējas, finanšu aspekti, konstrukciju un inženierkomunikāciju īpatnības dzīvojamās mājās, kompetences sfēras un ne tikai. Mācības tiek nodrošinātas bez maksas un norit latviešu, kā arī krievu valodā. Tajās var piedalīties ikviens Rīgas iedzīvotājs.

Numuru arhīvs: spied un lasi!