Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Latvenergo gaida atbalsta pieprasītājus

Līdz šā gada 31. decembrim daudzbērnu ģimenes vēl var pieteikties dalībai Latvenergo sociālā atbalsta programmā, kas paver iespēju gadā saņemt 2400 kilovatstundu elektroenerģijas par Starta tarifu. Tādējādi līdzšinējo 1200 kilovatstundu vietā daudzbērnu ģimenes pēc Starta tarifa varēs apmaksāt 3600 kilovatstundu patērētās elektroenerģijas. Maksimālā atbalsta summa – gandrīz 85 eiro, un tas nav maz.

Latvenergo pārstāvji atzīst, ka šogad daudzbērnu ģimenes ir labāk informētas par atbalsta programmu nekā agrāk. Pēc atbalsta uzņēmumā jau vērsušies 15 000 klientu. Turklāt papildu elektrību pēc Starta tarifa šogad varēja saņemt arī ģimenes, kurām nav tieša līguma ar Latvenergo un kuras par pakalpojumu norēķinās ar namu pārvaldes vai dzīvokļa izīrētāja starpniecību.

Nākamgad valsts turpinās atbalstīt daudzbērnu ģimenes. Pēc pieteikšanās atbalstam no 2015. gada 1. janvāra katru mēnesi par pirmajām 300 izlietotajām kilovatstundām tās varēs norēķināties par cenu, kas atbilst līdzšinējam Starta tarifam. Pie šāda patēriņa tas palīdzēs ietaupīt aptuveni 200 eiro gadā, taču atbalsts būs pieejams tikai Latvenergo klientiem.

Numuru arhīvs: spied un lasi!