Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Kur vērsties, ja nav karstā ūdens?

„Mūsu mājā Silciema ielā 9 jau divas nedēļas nav karstā ūdens. Siltumsistēmu apkalpojošo organizāciju Siltumserviss Rīga sazvanīt grūti, bet, kad tas izdodas, operators neko izskaidrot nespēj. Kam žēloties, lai remontdarbi beigu beigās tiktu kontrolēti?” 

Atbild uzņēmuma Rīgas namu pārvaldnieks pārstāvis Krists Leiškalns.

– Mēs uzmanīgi sekojam līdzi uzņēmuma Siltumserviss Rīga darbam, jo tieši viņi kopš 2018. gada aprīļa atbild par mūsu apsaimniekošanā esošo māju iekšējo siltumtīklu apkalpošanu. Pašlaik sūdzību skaits par aukstiem radiatoriem vai karsta ūdens neesamību ir atgriezies ierastajā līmenī, arī avārijas nenotiek biežāk kā parasti. Varam teikt, ka situācija normalizējas.

Karstais ūdens mājā Silciema ielā 9 parādījās tajā pašā dienā, kad mēs ar redakcijas starpniecību saņēmām avīzes lasītājas jautājumu. Padeves pārtraukuma cēlonis bija karstā ūdens guļvada avārija mājas pagrabā.

Vēlos atgādināt, ka mēs regulāri sekojam tam, kā strādā Siltumserviss Rīga operatoru dienests. Piemēram, šodien, pēc zvana no redakcijas, mēs sazinājāmies ar uzņēmumu pa tālruni 80000610 un operators atbildēja nekavējoties. Turklāt visas sarunas operatoru dienestā tiek ierakstītas. Ja jums atbild rupji, nekavējoties varat rakstīt sūdzību jebkurā SIA Rīgas namu pārvaldnieks klientu apkalpošanas centrā. Pēc situācijas izvērtēšanas noteikti sekos mūsu reakcija.

Ja klients ir ziņojis par avāriju karstajā ūdensvadā vai apkures sistēmā un viņam šķiet, ka meistari kavējas ar ierašanos, lūdzu, par to ziņojiet Rīgas namu pārvaldnieka valdes priekšsēdētājam Aivaram Gontarevam uz elektronisko pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Elektroniski sūdzību var uzrakstīt arī klientu apkalpošanas centram uz adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Ja avārija ir nopietna un kaut kādu iemeslu dēļ nav iespējams sazvanīt uzņēmumu Siltumserviss Rīga pa tālruni 80000610, tad jāzvana apsaimniekotājam Rīgas namu pārvaldnieks pa tālruni 80008989.

Numuru arhīvs: spied un lasi!