Viss kas jāzin par savu māju!

Darīsim KOPĀ!

Liftu apkalpošana turpmāk izmaksās par 20% mazāk

Pexels.com

Apsaimniekošanas uzņēmums Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) informē, ka iepirkums par liftu tehnisko apkalpošanu, plānoto un avārijas remontdarbu veikšanu ir noslēdzies ar pozitīvu rezultātu.

Salīdzinot ar līdzšinējo pakalpojuma līgumu, nākamos divus gadus pakalpojuma izmaksas RNP klientiem būs vidēji par 20% zemākas. 

Atbilstoši iepirkuma rezultātam turpmāk šīs funkcijas RNP pārvaldībā esošajās mājās iecirkņos Jugla, Ziemeļi, Austrumi (Pļavnieku robežās) veiks SIA AVVA; iecirkņos Centrs, Daugava, Pārdaugava (Zemgales priekšpilsētas un Kurzemes rajona robežās) veiks SIA Recept-Holding Lifts, savukārt iecirknī Austrumi (Purvciema robežās) veiks SIA ELEMENT HISS AB. Kopējā līgumcena – 7 436 082,00 eiro (bez PVN).

Līdzīgi kā citos lielajos pakalpojumu iepirkuma līgumos, arī šajā Rīga tika dalīta pa zonām, lai ļautu piedalīties maksimāli plašam pretendentu lokam, tādējādi palielinātu konkurenci un iegūtu plašāku pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu.

RNP valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis stāsta: „Lifti RNP pārvaldītajās ēkās ne pirmo gadu ir bijuši sāpju bērns, īpaši kontekstā ar iepriekšējās uzņēmuma valdes pieļauto liftu apturēšanu, kas nav savienojama ar normālu ēku pārvaldīšanu un pakalpojuma kvalitāti. Iepirkuma procedūras laikā, saskaroties ar atsevišķu konkursantu nepārprotamiem mēģinājumiem torpedēt iepirkuma procedūru, lai nekļūtu par atsevišķu uzņēmēju ķīlniekiem, mēs izvērtējām iespēju veidot savu liftu apkalpošanas un remonta struktūrvienību. Pozitīvi, ka šo specifisko pakalpojumu varēsim nodot uzņēmējiem, turklāt par zemākām izmaksām nekā līdz šim. Metodiski pilnveidojot iepirkumu sistēmu jau vairākos pakalpojumos (zāles pļaušana, bēniņu un pagraba telpu tīrīšana, tagad – arī liftu apkalpošana), ir panākts būtisks izmaksu samazinājums.”

Kā ziņots iepriekš, pēdējo 12 mēnešu laikā trīs dažādas ar liftu uzturēšanu un apkalpošanu saistītas iepirkumu procedūras izbeigtas bez rezultāta vai pārtrauktas.

Numuru arhīvs: spied un lasi!